Villabouw

VillaBouwbedrijf Samsom is een familiebedrijf en dat betekent wat! Toegewijde inzet, flexibiliteit, kwaliteitszorg en kostenbewust- zijn in dienst van onze klanten. Wij genieten van een jaren- lange reputatie als een betrouwbare, gewaardeerde en solide bouwpartner. Dat zijn geen holle woorden of vrome wensen. Nee, dat is ons hele streven, elk uur van de dag en elke dag van ons leven.

Een partner die U helpt bij de verwezenlijking van Uw droom : een traditionele woning met exclusieve klasse. Wij luisteren naar uw woningwensen en tekenen een ontwerp dat geheel bij u past. Aan de hand van de plannen van het ontwerp wordt een passende offerte opgemaakt. Samen  streven wij naar Villa perfectie zowel naar planning, budget als afwerking. En natuur- lijk zorgen wij voor een perfecte uitvoering, binnen de afge- sproken tijd en met respect voor het vastgestelde budget.

Want een familiebedrijf is van nature kwaliteitsbewust en ko- stenbewust. En toch is bouwen méér dan omgaan met plannen, cijfers en duurzame materialen. Mooie huizen hebben een ziel… Onze ziel : die van de klant en die van
Bouwbedrijf Samsom.


 

Fundering in aanbouw Fundering in aanbouw Fundering in aanbouw
 
Fundering in aanbouw Fundering in aanbouw Fundering in aanbouw